Tjänster

Detta gör vi

Våra tjänster

Vi är ett privat företag som arbetar inom primärvården och kosmetik (Botox, Filler, PRP-plasma, Dermapen m.m.) och hårtransplantation. Vi är ett seriöst företag, följer högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet.

Dr. Juliano är specialiserad inom allmänmedicin sedan 1999.

Bli av med rynkorna

Botox (Botulinomtoxin)

Rynkor är en del ansiktets åldrande. Skrattrynkor kan vara charmerande. Men arga och sura rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera. Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet och har ofta samband med de mimiska muskler som finns i ansiktet.

Botox är muskelavslappnande och kan användas för eliminering av dessa rynkor som normalt förekommer i pannan, mellan ögonbryn, runt ögonen och runt munnen. Det är effektivt mot näsrynkor, neddragna sura mungipor och för att lyfta ögonbrynen. Kan även användas mot skrynklig haka och för att strama upp halsen.

Behandlingen är inte särskilt smärtsam. Någon gång kan ett blåmärke förekomma. Effekten av Botox kommer inom några dagar och sitter i 3-6 månader.

Följande patienter får ej behandlas med Botox:
Folk med neurologiska sjukdomar med nedsatt muskelkraft och gravida kvinnor.

Vanligaste biverkningar:
Blåmärken som försvinner inom en vecka. Lokal irritation med rodnad och svullnad. Lätt klåda och ömhet. Övergående huvudvärk, värk i kroppen och hängande ögonlock är dock mycket ovanligt. Effekten av behandlingen kan sitta i upp till 6 månader.

För en jämnare hud

Fillers

Vad ska jag tänka på inför fillerbehandling?
Du ska vara frisk och inte ha några infektioner. För att minimera risken för blödningar och blåmärken skall man undvika blodförtunnande läkemedel typ Trombyl, Treo, antiinflammatoriska och så kallade antikoagulanta, uppehåll med dessa läkemedel skall göras två dagar innan behandlingen.

Alla behandlingar görs i en ren, steril miljö. Så gott som smärtfritt.

Hur länge håller en fillerbehandling?
Beroende på vilket område man behandlar så håller behandlingen olika tider. Djupare behandlingar som kinder håller över 12 månader.

Läppar håller upp till 6 månader. Hållbarheten är dock väldigt individuellt baserad på hudkvaliteten och individens nedbrytningsförmåga . Vi rekommenderar en kontroll efter cirka 6 månader. Därefter en gång per år.

Hudföryngring och hårväxt

PRP-plasma

Även kallad vampyrbehandling. Är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hudföryngring mot rynkor, solskador och ärr.

Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt eget blod injiceras i huden eller hårbotten.

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från patientens eget blod utan några tillsatser. Ingen risk för allergier eller andra komplikationer.

Fördelar med PRP
1. Enkel behandling, tar ca. en timme.
2. Fri från biverkningar.
3. 100% naturlig behandling.

Hur går behandlingen till?
PRP- behandling går till på olika sätt beroende på vad man vill behandla huden eller håret. Skillnaden är att vi lägger bedövning vid ansiktsbehandling ca 45 minuter innan behandlingen börjar, medan de flesta väljer bort bedövning vid hårbehandling.

En konsultation måste föregå behandlingen förstås.

Konsultation är alltid gratis.

Dr. Metto

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå