Transparens

Vi tror på full transparens

Om företaget

Om företaget

Dr Metto AB är ett privat företag verksamt inom primärvården och kosmetik (Botox, filler, PRP-plasma, Dermapen m.m.) och hårtransplantation. Vi är ett seriöst företag, följer högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet.

Yrkesförsäkrat hos Folksam, registrerat för F-skatt samt momsregistrerat.

Vision
Alla har rätt till att må bra.

Målsättning
Vi skall vara den självklara utföraren av skönhetsingrepp där patienten skall känna sig säker, trygg och nöjd med resultatet.

Kontaktinformation

Dr Metto AB
Organisationsnummer: 559016-2094
Bolagsform: Aktiebolag (publ)
VD: Juliano Metto

Besöksadress:
Spannbacken 17
141 59 Huddinge

Telefon: 070 – 940 12 22
E-post: info@drmetto.se

Ägare, ledning och styrelse

Företagsledning & ägare finns registrerat hos Bolagsverket.

Ägare: Dr. Juliano Metto

Legitimerad läkare sedan 1992. Diplom från Akademiska sjukhuset i Uppsala. Arbetat inom privatsektorn Capio i många år. Även inom Stockholms läns landsting. Handledarutbildning år 2000. Handledare för AT- och ST läkare.

Specialist inom allmänmedicin sedan 1999.

Arbetar som konsult på olika vårdcentraler inom Region Stockholm. Tjänstgör sedan oktober 2019 på en privat vårdcentral, AKKA Hälsocenter – Västerhaninge på deltid.

Sedan september 2015 ensam ägare till en skönhetssalong.

Adress: Spannbacken 17

Suppleant: Silvana Poljarevic

Telefon: 076 – 867 93 95

E-post: silvana@bythebook.se

Ekonomi

Bokslut och ekonomiska nyckeltal finns i vår senaste årsredovisning.

Revisor
Jeanette Axenmon

Telefon: 070-738 38 94
E-post: info@wheelhouse.se

Medarbetare

Vi har en anställd, en kvinna vid namn Angham Alzuabidi som arbetar heltid. Hennes arbetsuppgifter är omhändertagandet av kundkontakt, och övriga administrativa uppgifter.

Sjukfrånvaro

Ingen sjukfrånvaro sedan starten september 2019.

Kvalitetssäkring

Vi på Dr. Metto vill att du som patient ska känna dig trygg och säker i dina skönhetsingrepp. Med över 20 års erfarenhet inom allmänmedicin, högkvalitativ utrustning och höga krav på hygien och vårdrutiner kan du vara säker på att ditt ingrepp blir gjort med omsorg och kompetens. Med alla våra ingrepp ingår alltid trygghetsgaranti. Därmed åtgärdar vi alltid kostnadsfritt eventuella oönskade resultat eller komplikationer kopplade till den primära behandlingen.

Vi arbetar ständigt med kvalitetsförbättring, för att fortsatt kunna erbjuda dig vård av högsta standard. Vi använder material från ledande producenter, och ställer höga krav på att ingreppen sker med rätt material och rätt kompetens. Via våra producenter deltar vi löpande i utbildningar för produkterna och erhåller diplom.

Våra verksamheter

1. Botox (Botulinomtoxin)
Panna, glabella, näsa, kråksparkar, yttre ögonvrån, spänningshuvudvärk, käkspänningar.

Rynkor är en del av ansiktets åldrande. Skrattrynkor kan vara charmerande. Men arga och sura rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera. Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet och har ofta samband med de mimiska muskler som finns i ansiktet.

Botox är muskelavslappnande och kan användas för eliminering av dessa rynkor som normalt förekommer i pannan, mellan ögonbryn, runt ögonen och runt munnen. Det är effektivt mot näsrynkor, neddragna sura mungipor och för att lyfta ögonbrynen. Kan även användas mot skrynklig haka och för att strama upp halsen.

Behandlingen är inte särskilt smärtsam. Någon gång kan ett blåmärke förekomma. Effekten av Botox kommer inom några dagar och sitter i 3-6 månader.

Följande patienter får ej behandlas med Botox:
Folk med neurologiska sjukdomar med nedsatt muskelkraft, och gravida kvinnor.

Vanligaste biverkningar:
Blåmärken som försvinner inom en vecka. Lokal irritation med rodnad och svullnad. Lätt klåda och ömhet. Övergående huvudvärk, värk i kroppen och hängande ögonlock är dock mycket ovanligt. Effekten av behandlingen kan sitta i upp till 6 månader.

2. Fillers
Läppar, haka, näsa, käklinjen, påsar under ögon.

Vad ska jag tänka på inför fillerbehandling?
Du ska vara frisk och inte ha några infektioner. För att minimera risken för blödningar och blåmärken skall man undvika blodförtunnande läkemedel typ Trombyl, Treo, antiinflammatoriska och så kallade antikoagulanta, uppehåll med dessa läkemedel skall göras två dagar innan behandlingen.
Alla behandlingar görs i en ren, steril miljö. Så gott som smärtfritt.

Hur länge håller en fillerbehandling?
Beroende på vilket område man behandlar så håller behandlingen olika tider. Djupare behandlingar som kinder håller över 12 månader. Läppar håller upp till 6 månader. Hållbarheten är dock väldigt individuellt baserad på hudkvaliteten och individens nedbrytningsförmåga. Vi rekommenderar en kontroll efter cirka 6 månader. Därefter en gång per år.

3. PRP-plasma:
Hudföryngring och hårväxt.

Även kallad vampyrbehandling. Är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hudföryngring mot rynkor, solskador, och ärr.

Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt eget blod injiceras i huden eller hårbotten.

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från patientens eget blod utan några tillsatser. Ingen risk för allergier eller andra komplikationer.

Fördelar med PRP
1. Enkel behandling tar ca. en timme.
2. Fri från biverkningar.
3. 100% naturlig behandling.

Hur går behandling till?
PRP-behandling går till på olika sätt beroende på vad man vill behandla. Huden eller håret. Skillnaden är att vi lägger bedövning vid ansiktsbehandling ca. 45 minuter innan behandlingen börjar, medan de flesta väljer bort bedövning vid hårbehandling.

En konsultation måste föregå behandlingen förstås.

Konsultation är alltid gratis.

Dr. Metto

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå